Naprave s storitvami Microsoft 365 so intuitivne in enostave za uporabo, predvsem pa so varne

Naprave z operacijskim sistemom Windows 11 Pro in elektronskimi licencami Microsoft 365 Business Standard ESD (B2B trgovina) zagotavljajo enotno rešitev za sodoben delovni prostor. Izdelane so z najnovejšimi varnostnimi in storilnostnimi funkcijami ter skupaj izboljšujejo potencial vsakega zaposlenega in krepijo uspeh vašega podjetja.

Naročite računalnik z Microsoft 365 Business Standard ESD

Varno okolje za sodelovanje

Zaščitite podatke in dostop od koder koli z vgrajeno varnostjo, strojno izolacijo, šifriranjem in zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Sodoben način dela

Povečajte produktivnost zaposlenih s sodobnimi napravami Windows 11 Pro za podjetja. Z že nameščenimi Microsoft 365 storitvami pa ustvarjajte in sodelujte brez težav.

Sodobno upravljanje IT okolja

Sodobno delovno mesto zahteva tudi sodoben in enostaven način upravljanja z IT viri podjetja. Razbremenite zaposlene v IT oddelku z rešitvami, vgrajenimi v Microsoft 365 okolje.

Vodite in razvijajte svoje podjetje s sodobnimi napravami z operacijskim sistemom Windows 11 Pro in storitvijo Microsoft 365 Standard ESD

Zdaj je čas, da razmislite o pravih orodjih za produktivnost, ki najbolje ustrezajo vaši naslednji osvežitvi računalnika, pa naj gre za enkratni nakup (Office Home & Business 2021) ali naročnino na Microsoft 365 za vaše podjetje.

Dell prenosniki z Windows 11 Pro

Dell Latitude poslovni prenosniki

Visoko zmogljivi, varni in varčni prenosni računalniki.

Lenovo prenosniki z Windows 11 Pro

Lenovo ThinkPad poslovni prenosniki

Visoko zmogljivi, varni in varčni prenosni računalniki.

HP prenosniki z Windows 11 Pro

HP EliteBook poslovni prenosniki

Visoko zmogljivi, varni in varčni prenosni računalniki.

Vas zanima več? Kontaktirajte nas!

Naj vam naši strokovnjaki svetujejo o najboljših praksah uvedbe operacijskega sistema Windows 11 Pro ter Microsoft 365.